Teamleider Logistiek

Spankeren - the Netherlands (Dutch)

Wil jij werken bij het schoonste productiebedrijf van Eerbeek-Spankeren en omstreken met een uitstekende werksfeer en een open informele organisatiecultuur? Ben jij een kei in structuur aanbrengen in logistieke processen? Interesse? Lees dan verder, vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een gedreven Teamleider Logistiek.

Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van een nieuw geavanceerd productieproces gaat Oculentis in het voorjaar van 2019 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

De functie Teamleider Logistiek:
Als Teamleider Logistiek ben jij, samen met je leidinggevende (Luuc Bourgonje) en het team, verantwoordelijk voor de uitvoering van het logistieke proces. Je stuurt het proces aan en zorgt voor structuur. Daarnaast werk je actief mee aan een continue verbetering en optimalisering van de logistiek. Als Teamleider Logistiek voldoe je aan de volgende competenties:

- MBO niveau 4 werk- en denkniveau
- Meerdere jaren werkervaring in een logistieke leidinggevende functie
- Kennis van Navision of een ander ERP systeem is een pré
- Een echte teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal. Je hebt dagelijks
  contact met ons verkoopkantoor in Berlijn.

Wat bieden wij.
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt in onze organisatie. Oculentis is een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling:

- Het startsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt tussen
  € 2.575,- en € 3.679,- bruto per maand
- 25 vakantiedagen + mogelijkheid tot aankoop vakantiedagen
- Flexibele werktijden
- Goede pensioenregeling met een lage pensioen inhouding
- Uitstekende bedrijfscultuur met een open werksfeer
- Jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsalaris

Wie zijn wij?
Als Teamleider Logistiek ga je aan de slag bij Oculentis. Met ruim 100 collega’s ontwikkelt, produceert en verkoopt Oculentis intra oculaire lenzen die door een oogarts operatief in het oog aangebracht worden. Deze lens vervangt de natuurlijke lens tijdens een staaroperatie. Oculentis heeft vestigingen in Eerbeek en Berlijn. Wij verkopen onze producten samen met een netwerk van distributeurs wereldwijd. Innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en processen staan voorop bij Oculentis waarbij continue verbeteren vanzelfsprekend is en de allerhoogste kwaliteit wordt gewaarborgd.

Enthousiast?
Als je enthousiast bent geworden en je wilt graag kennis komen maken dan horen wij natuurlijk graag van je. Stuur je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Als je inhoudelijk nog meer wilt weten kun je altijd even bellen met Luuc Bourgonje (Supply Chain Coördinator) of Laura Wams (HR Manager) via 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (01.08.2018)

Button ProfessionalService
Button PatientService