Teamleider IT (full time)

Spankeren - the Netherlands (Dutch)

Wil jij werken bij een modern bedrijf met eigen R&D, een uitstekende werksfeer en een open informele organisatiecultuur? Wil jij samen met ons IT team (5 fte) verantwoordelijk zijn voor innovaties op het gebied van infrastructuur, softwareontwikkeling en invoering van nieuwe informatiesystemen? Interesse? Lees dan verder want wij op zoek naar een Teamleider IT.
Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van een nieuw geavanceerd productieproces gaat Oculentis in het voorjaar van 2019 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

De functie Teamleider IT:
Als Teamleider IT ben je verantwoordelijk voor een optimale werking van de IT-infrastructuur en software. Je bent verantwoordelijk om het organisatiebeleid te vertalen naar IT beleid. Jij weet het team te enthousiasmeren, te motiveren, hebt oog voor procesverbeteringen en steekt zelf ook graag de handen uit de mouwen. Met natuurlijk leiderschap, communicatie, humor en doelgerichtheid ben jij in staat om ieder project binnen de gestelde kaders succesvol te leiden. Je functioneert onder de Operationeel Directeur. Als Teamleider IT voldoe je aan de volgende competenties:

- HBO diploma richting (bedrijfskundige) informatica of een
  vergelijkbare opleiding
- Minimaal 3 jaar werkervaring in een leidinggevende functie
- Ervaring met projectmanagement
- Ervaring met Microsoft producten, ERP Software,
  databases en datasystemen is een pré
- Gedreven, stressbestendig, communicatief vaardig en innovatief

Wat bieden wij.
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt in onze organisatie. Oculentis is een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling.

- Marktconform salaris
- 25 vakantiedagen + mogelijkheid tot aankoop vakantiedagen
- Flexibele werktijden
- Goede pensioenregeling met een lage pensioen inhouding
- Uitstekende bedrijfscultuur met een open werksfeer
- Jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsalaris

Wie zijn wij?
Als Teamleider IT ga je aan de slag bij Oculentis. Met ruim 100 collega’s ontwikkelt, produceert en verkoopt Oculentis intra oculaire lenzen die door een oogarts operatief in het oog aangebracht worden. Deze lens vervangt de natuurlijke lens tijdens een staaroperatie. Oculentis heeft vestigingen in Eerbeek en Berlijn. Wij verkopen onze producten samen met een netwerk van distributeurs wereldwijd. Innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en processen staan voorop bij Oculentis waarbij continue verbeteren vanzelfsprekend is en de allerhoogste kwaliteit wordt gewaarborgd.

Enthousiast?
Als je enthousiast bent geworden en je wilt graag kennis komen maken dan horen wij natuurlijk graag van je. Stuur je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Als je inhoudelijk nog meer wilt weten kun je altijd even bellen met Ronald Richardson (Interim IT manager) of Laura Wams (HR Manager) via 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (12.09.2018)

Button ProfessionalService
Button PatientService