Systeembeheerder

Spankeren. - the Netherlands (Dutch)

Wil jij werken bij een modern bedrijf in een nieuw IT-team? Raak jij niet in paniek van een storing? Ben jij een kei in het onderhouden van het netwerken? Interesse? Lees dan verder, vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een Systeembeheerder.

Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van een nieuw geavanceerd productieproces gaat Oculentis in het voorjaar van 2019 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

De functie Systeembeheerder:
Als Systeembeheerder bij Oculentis heb je te maken met veel afwisseling in werkzaamheden. Het doel van de functie is het ontwikkelen en beheren van het computersysteem. Daarnaast zul je een bijdrage leveren aan projecten. Kort samengevat zullen dit jouw belangrijkste uitdagingen worden:

- Onderzoekt en ontwikkelt praktische automatiseringsoplossingen
  en verhelpt storingen
- Adviseert collega’s (verlenen van support) en signaleert knelpunten
- Plant, coördineert, en implementeert veiligheidsmaatregelen aan het netwerk
- Houdt de (systeem)documentatie en licenties up-to-date
Als Systeembeheerder voldoe je aan de volgende competenties:
- Hbo werk en denkniveau
- Enkele jaren relevante werkervaring
- Ervaring met Microsoft omgevingen, Vmware en Linux
- Kennis van VOIP
- Ervaring met netwerkbeheer
- Proactief, communicatief vaardig en stressbestendig

Wat bieden wij:
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt in onze organisatie. Oculentis is een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling.

- Marktconform salaris
- 25 vakantiedagen + mogelijkheid tot aankoop vakantiedagen
- Flexibele werktijden
- Goede pensioenregeling met een lage pensioen inhouding (1.5%)
- Uitstekende bedrijfscultuur met een open werksfeer
- Jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsalaris

Wie zijn wij?
Als Systeembeheerder ga je aan de slag bij Oculentis. Met ruim 100 collega’s ontwikkelt, produceert en verkoopt Oculentis intra oculaire lenzen die door een oogarts operatief in het oog aangebracht worden. Deze lens vervangt de natuurlijke lens tijdens een staaroperatie. Oculentis heeft vestigingen in Eerbeek en Berlijn. Wij verkopen onze producten samen met een netwerk van distributeurs wereldwijd. Innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en processen staan voorop bij Oculentis waarbij continue verbeteren vanzelfsprekend is en de allerhoogste kwaliteit wordt gewaarborgd.

Enthousiast?
Als je enthousiast bent geworden en je wilt graag kennis komen maken dan horen wij natuurlijk graag van je. Stuur je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Als je inhoudelijk nog meer wilt weten kun je altijd even bellen met Jürgen Verschuur (Teamleider IT) of Laura Wams (HR Manager) via 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (01.03.2019)

Button ProfessionalService
Button PatientService