Software Engineer

Eerbeek - the Netherlands (Dutch)

Binnen Oculentis is de cultuur ongedwongen en nuchter. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Als slimme en gedreven Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de software voor ons hoog geautomatiseerd productieproces en het verzorgen van bijbehorende documentatie. Je voelt je verantwoordelijk en bent trots op de software die je ontwikkelt. Wij zoeken een allround engineer die overzicht in de hectiek weet te behouden en op een pragmatische manier kan bijdragen aan ons team.

Wat bieden wij:
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Dat maakt dat wij in je willen investeren en opleidingsmogelijkheden aanbieden. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt tussen € 2.800,- en € 3.800,- bruto per maand. Verder bieden wij 24 vakantiedagen, flexibele werkwerktijden, een goede pensioenregeling en een jaarlijkse bonus die kan oplopen tot een volledige dertiende maand

Wat bieden wij nog meer…
Als Software Engineer heb je te maken met veel afwisseling in werkzaamheden. Je ondersteund interne key-users, applicatiebeheer en externe gebruikers. Na je inwerkperiode heb alle vrijheid in je werk. Kort samengevat zullen dit jouw uitdagingen worden:

- Ontwikkelen, valideren en onderhouden van software en de bijbehorende documentatie ervan
- Signaleren van knelpunten, analyseren van ontwikkelingen en komen met verbetervoorstellen

Waar zijn wij naar opzoek:
Zoals eerder genoemd bieden wij een afwisselende functie met veel uitdagingen. Omdat het proces ingewikkeld is en het resultaat telt moet je analytisch en accuraat zijn. Verder zoeken we naar iemand die zelfstandig kan werken, communicatief vaardig en klantgericht is. Daarnaast verwachten wij minimaal:

- Een afrondende HBO diploma bijvoorbeeld richting (Technische) Informatica
- Ervaring met verschillende programmeertalen (C#, C++, AngularJS)
- Kennis en ervaring met: ASP.NET, MVC, SQL, Visual Studio

Ja ik wil!
Spreekt het profiel tot je verbeelding, ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis komen maken? Stuur dan je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wim Seinen (ICT Manager) of Laura Wams (HR Adviseur) T: 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (09.10.2017)

Button ProfessionalService
Button PatientService