Software Engineer

Spankeren - the Netherlands (Dutch)

Vanwege uitbreiding van ons IT-team zijn wij op zoek naar een gedreven Software Engineer. Binnen Oculentis is de cultuur ongedwongen en nuchter. Wij zijn een zeer innovatief bedrijf, waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de software voor ons hoog geautomatiseerd productieproces en het verzorgen van bijbehorende documentatie. Je voelt je verantwoordelijk en bent trots op de software die je ontwikkelt. Wij zoeken een allround engineer die overzicht in de hectiek weet te behouden en op een pragmatische manier kan bijdragen aan ons team.

Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van een nieuw geavanceerd productieproces gaat Oculentis in 2019 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

De functie Software Engineer:
Als Software Engineer heb je te maken met veel afwisseling in werkzaamheden, zoals het ontwikkelen en beheren van webportalen in Angular en het maken van maatwerk-applicaties. Je ondersteunt interne key-users, applicatiebeheer en externe gebruikers, en werkt hierbij nauw samen met collega’s van Productie, Engineering en QA. Na je inwerkperiode heb je alle vrijheid in je werk. Kort samengevat zullen dit jouw uitdagingen worden:

- Ontwikkelen, valideren en onderhouden van software en de bijbehorende documentatie ervan
- Signaleren van knelpunten, analyseren van ontwikkelingen en komen met verbetervoorstellen

Als Software Engineer voldoe je aan de volgende kwalificaties:

- Een afgerond hbo-diploma bijvoorbeeld richting (Technische) Informatica
- Ervaring met verschillende programmeertalen zoals C#.NET en C++
- Kennis en ervaring met ASP.NET Webapi, MVC, TypeScript en Angular is een pré
- Analytisch, accuraat, zelfstandig en oplossingsgericht

Wat bieden wij:
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Dat maakt dat wij in je willen investeren en opleidingsmogelijkheden aanbieden. Het salaris is marktconform. Verder bieden wij 25 vakantiedagen + mogelijkheid tot aankoop vakantiedagen, flexibele werktijden, een goede pensioenregeling met lage pensioeninhouding, een jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je brutosalaris en een uitdagende functie in een groeiend bedrijf met uitstekende werksfeer.

Wie zijn wij?
Als Software Engineer ga je aan de slag bij Oculentis. Met ruim 130 collega’s ontwikkelt, produceert en verkoopt Oculentis intra oculaire lenzen die door een oogarts operatief in het oog aangebracht worden. Deze lens vervangt de natuurlijke lens tijdens een staaroperatie. Oculentis heeft vestigingen in Eerbeek en Berlijn. Wij verkopen onze producten samen met een netwerk van distributeurs wereldwijd. Innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en processen staan voorop bij Oculentis waarbij continue verbeteren vanzelfsprekend is en de allerhoogste kwaliteit wordt gewaarborgd.

Enthousiast?
Spreekt het profiel tot je verbeelding, ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis komen maken? Stuur dan je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jürgen Verschuur (Teamleider ICT) of Laura Wams (HR Manager) T: 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (15.07.2019)

Button ProfessionalService
Button PatientService