Service Technicus

Spankeren. - the Netherlands (Dutch)

Wil jij werken bij het schoonste productiebedrijf van Eerbeek-Spankeren en omstreken met een uitstekende werksfeer en een open informele organisatiecultuur? Voel jij je thuis in een innovatief bedrijf met een CNC gestuurd machinepark? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een gedreven Service Technicus.

Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van een nieuw geavanceerd productieproces gaat Oculentis in het voorjaar van 2019 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

De functie Service Technicus:
Als Service Technicus heb je te maken met veel afwisseling in werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van bedrijfs- en productiemiddelen in de breedste zin, repareert en kalibreert productieapparatuur, assembleert technische installaties en maakt en past onderdelen aan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en valideren van onze unieke productieprocessen en machines. Het draaien van storingsdienst is onderdeel van de functie. Als de inwerkperiode goed is volbracht is er alle vrijheid in het werk. Als Service Technicus voldoe je aan de volgende competenties:

- MBO niveau 4 werk- en denkniveau richting techniek
- Ervaring met Microsoft Office
- Zelfstandig en oplossingsgericht

Wat bieden wij:
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt in onze organisatie. Oculentis is een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling.

- Het startsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt
  tussen € 2.800,- en € 3.400,- bruto per maand
- 25 vakantiedagen + mogelijkheid tot aankoop vakantiedagen
- Flexibele werktijden
- Goede pensioenregeling met een lage pensioen inhouding
- Uitstekende bedrijfscultuur met een open werksfeer
- Jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsalaris

Wie zijn wij?
Als Service Technicus ga je aan de slag bij Oculentis. Met ruim 100 collega’s ontwikkelt, produceert en verkoopt Oculentis intra oculaire lenzen die door een oogarts operatief in het oog aangebracht worden. Deze lens vervangt de natuurlijke lens tijdens een staaroperatie. Oculentis heeft vestigingen in Eerbeek en Berlijn. Wij verkopen onze producten samen met een netwerk van distributeurs wereldwijd. Innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en processen staan voorop bij Oculentis waarbij continue verbeteren vanzelfsprekend is en de allerhoogste kwaliteit wordt gewaarborgd.

Enthousiast?
Enthousiast geworden en kom je graag kennis maken? Stuur dan het cv en de motivatie naar vacature@oculentis.nl.
Als je inhoudelijk nog meer wilt weten kun je altijd even bellen met Paul Geerse (Manager Engineering en Maintenance) of Laura Wams (HR Manager) via 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (23.01.2019)

Button ProfessionalService
Button PatientService