Service Monteur (2 ploegen)

Spankeren - the Netherlands (Dutch)

Wil jij werken bij het schoonste productiebedrijf van Eerbeek-Spankeren en omstreken met een uitstekende werksfeer en een open informele organisatiecultuur? Voel jij je thuis in een innovatief bedrijf met een CNC gestuurd machinepark? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een gedreven Service Monteur.

Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van een nieuw geavanceerd productieproces gaat Oculentis in het najaar van 2019 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

De functie Service Monteur:
Als Service Monteur heb je te maken met veel afwisseling in werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het slijpen van diamantbeitels, spuitgieten en verricht ondersteunde werkzaamheden voor de technische dienst. Als de inwerkperiode goed is volbracht is er alle vrijheid in het werk. Als Service Monteur voldoe je aan de volgende competenties:

- Mbo-niveau 3/4 werk- en denkniveau richting techniek
- Technisch inzicht
- Zelfstandig, secuur en oplossingsgericht

Wat bieden wij.
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt in onze organisatie. Oculentis is een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling:

- Het startsalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en ligt tussen
  € 2.050,- en € 2.650,- bruto per maand
- 15% ploegentoeslag voor de 2-ploegendienst
- 25 vakantiedagen + mogelijkheid tot aankoop vakantiedagen
- Flexibele werktijden
- Goede pensioenregeling met een lage pensioeninhouding
- Uitstekende bedrijfscultuur met een open werksfeer
- Jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsalaris

Wie zijn wij?
Als Service Monteur ga je aan de slag bij Oculentis. Met ruim 130 collega’s ontwikkelt, produceert en verkoopt Oculentis intra oculaire lenzen die door een oogarts operatief in het oog aangebracht worden. Deze lens vervangt de natuurlijke lens tijdens een staaroperatie. Oculentis heeft vestigingen in Eerbeek en Berlijn. Wij verkopen onze producten samen met een netwerk van distributeurs wereldwijd. Innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en processen staan voorop bij Oculentis waarbij continue verbeteren vanzelfsprekend is en de allerhoogste kwaliteit wordt gewaarborgd.

Enthousiast?
Enthousiast geworden en kom je graag kennis maken? Stuur dan het cv en de motivatie naar vacature@oculentis.nl.
Als je inhoudelijk nog meer wilt weten kun je altijd even bellen met Laura Wams (HR Manager) via 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (30.06.2019)

Button ProfessionalService
Button PatientService