QA Officer

Eerbeek - the Netherlands (Dutch)

Binnen Oculentis is de cultuur ongedwongen en nuchter. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Peter van Geffen (jouw toekomstig leidinggevende) omschrijft de afdeling als ondersteunend, innovatief en dynamisch. Wij zijn op zoek naar een QA Officer met uitstekende communicatieve vaardigheden en een praktische houding met hands-on mentaliteit. In deze functie ligt de focus op de ondersteuning bij ontwikkeltrajecten en het bewaken van de kwaliteitsaspecten binnen de geldende wet en regelgeving.

Wat bieden wij:
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Dat maakt dat wij in je willen investeren en opleidingsmogelijkheden aanbieden. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt tussen € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand. Verder bieden wij 24 vakantiedagen, flexibele werktijden, een goede pensioenregeling en een jaarlijkse bonus die kan oplopen tot een volledige dertiende maand.

Wat bieden wij nog meer…
Als QA Officer heb je te maken met veel afwisseling in werkzaamheden. Samen met je collega’s van Quality en Regulatory Affairs, ben je verantwoordelijk voor het correct toepassen van de wettelijke bepalingen en internationale standaarden binnen de organisatie en de controle daarop middels audits. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor kwaliteitsvraagstukken. Na je inwerkperiode heb alle vrijheid in je werk. Kort samengevat zullen dit jouw uitdagingen worden:

- Structureren, verbeteren en bewaken van het kwaliteitssysteem
- Waarborgen, coördineren en verbeteren van kwaliteitsvraagstukken

Waar zijn wij naar opzoek:
Zoals eerder genoemd bieden wij een afwisselende functie met veel uitdagingen. Omdat het proces ingewikkeld is en het resultaat telt moet je zorgvuldig en accuraat zijn en analytisch sterk. Verder zoeken we naar iemand die zelfstandig kan werken en enthousiast wordt van ISO 13485 en de richtlijn medische hulpmiddelen. Daarnaast verwachten wij minimaal:

- Een afgeronde relevante HBO/WO opleiding
- 3 jaar ervaring in het vakgebied en met ISO 13485
- Goede beheersing van de Engelse taal in woord en schrift

Ja ik wil!
Spreekt het profiel tot je verbeelding, ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis komen maken? Stuur dan je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter van Geffen (Manager QA/RA) of Laura Wams (HR Adviseur) T: 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (11.10.2017)

Button ProfessionalService
Button PatientService