Productie Medewerker

Spankeren. - the Netherlands (Dutch)

Wil jij werken bij het schoonste productiebedrijf van Spankeren en omstreken met een uitstekende werksfeer en een open informele organisatiecultuur? Interesse? Lees dan verder, want wij op zoek naar een enthousiaste Productie Medewerker in dagdienst.

Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van een nieuw geavanceerd productieproces gaat Oculentis in mei 2019 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

De functie Productie Medewerker:
Als Productie Medewerker heb je te maken met zeer verantwoordelijke werkzaamheden. Je bent de laatste schakel in het verzendproces. Als Productie Medewerker voldoe je aan de volgende competenties:

- Computer vaardig en nauwkeurig
- Teamplayer, enthousiast en proactief

Wat bieden wij:
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt in onze organisatie. Oculentis is een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling.

- Het startsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt
  tussen € 1.600,- en € 2.100,- bruto per maand
- 25 vakantiedagen
- Goede pensioenregeling met een lage pensioen inhouding
- Uitstekende bedrijfscultuur met een open werksfeer
- Jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsalaris

Wie zijn wij:
Als Productie Medewerker ga je aan de slag bij Oculentis. Met ruim 130 collega’s ontwikkelt, produceert en verkoopt Oculentis intra oculaire lenzen die door een oogarts operatief in het oog aangebracht worden. Deze lens vervangt de natuurlijke lens tijdens een staaroperatie. Oculentis heeft vestigingen in Eerbeek en Berlijn. Wij verkopen onze producten samen met een netwerk van distributeurs wereldwijd. Innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en processen staan voorop bij Oculentis waarbij continue verbeteren vanzelfsprekend is en de allerhoogste kwaliteit wordt gewaarborgd.

Ja ik wil!
Als je enthousiast bent geworden en je wilt graag kennis komen maken dan horen wij natuurlijk graag van je. Stuur je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Als je inhoudelijk nog meer wilt weten kun je altijd even bellen met Laura Wams (HR Manager) via 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (03.04.2019)

Button ProfessionalService
Button PatientService