Process Engineer

Spankeren - the Netherlands (Dutch)

Wil jij werken bij een modern ISO 13485:2016 gecertificeerd bedrijf met eigen R&D, een uitstekende werksfeer en een open informele organisatiecultuur? Ben jij een kei in slimme oplossingen bedenken, heb jij affiniteit met Solidworks en wil jij bijdragen aan een industrie 2.0? Interesse? Lees dan verder, vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een Process Engineer.

Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van een nieuw geavanceerd productieproces gaat Oculentis verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

De functie Process Engineer:
Als Process Engineer is de focus van de functie optimalisatie van bestaande processen doormiddel van robotica en ultra precies verspanen van optische lenzen met diamant. Als Process Engineer voldoe je aan de volgende competenties:

- HBO diploma richting Mechatronica, Werktuigbouwkunde of een vergelijkbare
  technische opleiding, ook MBO-ers met HBO werk- en denkniveau worden
  van harte uitgenodigd te solliciteren
- Gedegen kennis van technische materialen, systemen en oplossingen
- Gedreven en innovatief

Wat bieden wij.
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt in onze organisatie. Oculentis is een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling:

- Marktconform salaris
- 25 vakantiedagen + mogelijkheid tot aankoop vakantiedagen
- Flexibele werktijden
- Goede pensioenregeling met een lage pensioen inhouding
- Uitstekende bedrijfscultuur met een open werksfeer
- Jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsalaris

Wie zijn wij?
Als Process Engineer ga je aan de slag bij Oculentis. Met ruim 130 collega’s ontwikkelt, produceert en verkoopt Oculentis intra oculaire lenzen die door een oogarts operatief in het oog aangebracht worden. Deze lens vervangt de natuurlijke lens tijdens een staaroperatie. Oculentis heeft vestigingen in Eerbeek en Berlijn. Wij verkopen onze producten samen met een netwerk van distributeurs wereldwijd. Innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en processen staan voorop bij Oculentis waarbij continue verbeteren vanzelfsprekend is en de allerhoogste kwaliteit wordt gewaarborgd.

Enthousiast?
Als je enthousiast bent geworden en je wilt graag kennis komen maken dan horen wij natuurlijk graag van je. Stuur je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Als je inhoudelijk nog meer wilt weten kun je altijd even bellen met Paul Geerse (Manager Engineering & Maintenance) of Laura Wams (HR Manager) via 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (17.05.2019)

Button ProfessionalService
Button PatientService