Operator (fulltime in ploegendienst)

Eerbeek - the Netherlands (Dutch)

Binnen Oculentis is van hiërarchie geen sprake. Je kunt overal zo naar binnen stappen. We houden van iemand die een beetje pit in zich heeft. Jack Klomp (jouw toekomstig leidinggevende) omschrijft het productieproces als innovatief en uniek. Je zult intern opgeleid worden om het productieproces onder de knie te krijgen. Op dit moment werken wij in een 3-ploegendienst. In de toekomst zullen wij waarschijnlijk overgaan naar een 5-ploegendienst.

Wat bieden wij:
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Dat maakt dat wij in je willen investeren en je een op maat ontwikkelde opleiding zullen aanbieden. Het is erg belangrijk dat de kennis in onze organisatie op niveau blijft. We hebben een CNC gestuurd machinepark en maken momenteel een aantal verbeterslagen door. Hier hebben we jou hard bij nodig! Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt tussen € 1.800 en € 2.400 bruto per maand exclusief 20% ploegentoeslag (bij 3- ploegendienst). Verder bieden wij 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsalaris.

Wat bieden wij nog meer…
Als Operator ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor de uitvoering van het dagelijkse productieproces. Kort samengevat zullen dit jouw uitdagingen worden:

- Uitvoering van het dagelijks productieproces
- Actief meewerken aan een continue verbetering en optimalisering van het productieproces
- Signaleren van kwaliteitsafwijkingen en productie-gerelateerde problemen oplossen

Waar zijn wij naar opzoek:
Wij vinden het belangrijk dat je een teamplayer bent die eigen verantwoordelijkheid durft te nemen. Wij zoeken iemand die:

- Enthousiast is over techniek en processen
- MBO 3 werk en denkniveau
- Maximaal 30 minuten vanaf Eerbeek woont

Ja ik wil!
Als je enthousiast bent geworden en je wilt graag kennis komen maken dan horen wij natuurlijk graag van je. Stuur je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Als je inhoudelijk nog meer wilt weten kun je altijd even bellen met Jack Klomp (Productieleider) of Laura Wams (HR Adviseur) via 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (10.01.2018)

Button ProfessionalService
Button PatientService