Operator (5 ploegen)

Eerbeek - the Netherlands (Dutch)

Binnen Oculentis is van hiërarchie geen sprake. Je kunt overal zo naar binnen stappen. Jack Klomp (jouw toekomstig leidinggevende) omschrijft het productieproces als innovatief en uniek. Je zult intern opgeleid worden om het productieproces onder de knie te krijgen. Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van nieuwe productieprocessen gaat Oculentis begin 2019 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

Wat bieden wij:
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Dat maakt dat wij in je willen investeren en jouw een op maat ontwikkelde opleiding zullen aanbieden. Het is erg belangrijk dat de kennis in onze organisatie op niveau blijft. Het startsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt tussen € 1.800 en € 2.400 bruto per maand exclusief 29% ploegentoeslag. Verder bieden wij 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsalaris.

Wat bieden wij nog meer…
Als Operator ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor de uitvoering van het dagelijkse productieproces. Kort samengevat zullen dit jouw uitdagingen worden:

- Uitvoering van het dagelijks productieproces
- Actief meewerken aan een continue verbetering en optimalisering van het productieproces
- Signaleren van kwaliteitsafwijkingen en productie-gerelateerde problemen oplossen

Waar zijn wij naar op zoek:
Wij zoeken een kandidaat met MBO niveau 3 werk en denkniveau. Wij vinden het belangrijk dat je een teamplayer bent die eigen verantwoordelijkheid durft te nemen. Daarnaast ben je enthousiast over techniek en processen.

Ja ik wil!
Als je enthousiast bent geworden en je wilt graag kennis komen maken dan horen wij natuurlijk graag van je. Stuur je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Als je inhoudelijk nog meer wilt weten kun je altijd even bellen met Jack Klomp (Productieleider) of Laura Wams (HR Manager) via 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (12.04.2018)

Button ProfessionalService
Button PatientService