Operator (5 ploegen)

Spankeren - the Netherlands (Dutch)

Wil jij werken bij het schoonste productiebedrijf van Eerbeek-Spankeren en omstreken met een uitstekende werksfeer en een open informele organisatiecultuur? Interesse? Lees dan verder, vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een gedreven Operator in de 5-ploegendienst.

Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van een nieuw geavanceerd productieproces gaat Oculentis in het najaar van 2019 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

De functie Operator:
Als Operator ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor de uitvoering van het dagelijkse productieproces. Je werkt actief mee aan continue verbetering en optimalisering van het productieproces. Daarnaast signaleer je kwaliteitsafwijkingen. Als Operator voldoe je aan de volgende competenties:

- Mbo-niveau 3 werk- en denkniveau
- Een echte teamplayer die zijn verantwoordelijkheid durft te nemen
- Enthousiast over techniek en processen

Wat bieden wij.
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Dat maakt dat wij in je willen investeren en jou een op maat ontwikkelde opleiding zullen aanbieden. Het is erg belangrijk dat de kennis in onze organisatie op niveau blijft:

- Het startsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt tussen
  € 1.800 en € 2.400 bruto per maand
- Ploegentoeslag van 29%
- Goede pensioenregeling met een lage pensioen inhouding
- Uitstekende bedrijfscultuur met een open werksfeer
- Jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsal

Wie zijn wij?
Als Operator ga je aan de slag bij Oculentis. Met ruim 130 collega’s ontwikkelt, produceert en verkoopt Oculentis intra oculaire lenzen die door een oogarts operatief in het oog aangebracht worden. Deze lens vervangt de natuurlijke lens tijdens een staaroperatie. Oculentis heeft vestigingen in Eerbeek en Berlijn. Wij verkopen onze producten samen met een netwerk van distributeurs wereldwijd. Innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en processen staan voorop bij Oculentis waarbij continue verbeteren vanzelfsprekend is en de allerhoogste kwaliteit wordt gewaarborgd.

Enthousiast?
Als je enthousiast bent geworden en je wilt graag kennis komen maken dan horen wij natuurlijk graag van je. Stuur je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Als je inhoudelijk nog meer wilt weten kun je altijd even bellen met Jack Klomp (Productieleider) of Laura Wams (HR Manager) via 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (13.06.2019)

Button ProfessionalService
Button PatientService