Medewerker Cleanroom (2 ploegen)

Spankeren - the Netherlands (Dutch)

Wil jij werken bij het schoonste productiebedrijf van Eerbeek-Spankeren en omstreken met een uitstekende werksfeer en een open informele organisatiecultuur? Interesse? Lees dan verder, want wij zijn op zoek naar een gedreven Medewerker Cleanroom.
Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van een nieuw geavanceerd productieproces gaat Oculentis in het voorjaar van 2019 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

Wat bieden wij:
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Dat maakt dat wij in je willen investeren en jou een op maat ontwikkelde opleiding zullen aanbieden. Het is erg belangrijk dat de kennis in onze organisatie op niveau blijft. Je zult intern opgeleid worden om het cleanroomproces onder de knie te krijgen. Het startsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt tussen € 1.825,- en € 2.200,- bruto per maand exclusief 15% ploegentoeslag. Verder bieden wij 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsalaris.

Wat ga je doen:
Als Medewerker Cleanroom heb je te maken met zeer verantwoordelijke werkzaamheden. Je bent tenslotte de laatste en belangrijkste schakel in het controleproces. De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de controle, registratie en verpakking van Intra Oculaire lenzen.

Waar zijn wij naar op zoek:
Wij zoeken iemand met MBO niveau 2/3 werk- en denkniveau. Daarnaast is het van belang dat je nauwkeurig en geconcentreerd kan werken.

Ja ik wil!
Spreekt het profiel tot je verbeelding, ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis komen maken? Stuur dan je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Eilander (Teamleider Cleanroom) of Laura Wams (HR Manager) T: 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (29.07.2018)

Button ProfessionalService
Button PatientService