Medewerker Cleanroom (fulltime)

Eerbeek - the Netherlands (Dutch)

Binnen Oculentis is de cultuur ongedwongen en nuchter. Op de afdeling Cleanroom heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. De functie is in eerste instantie in dagdienst maar zou in de toekomst in 2 -ploegen voortgezet kunnen worden.
Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van nieuwe productieprocessen gaat Oculentis in het najaar van 2018 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

Wat ga je doen:
Als Medewerker Cleanroom heb je te maken met zeer verantwoordelijke werkzaamheden. Je bent tenslotte de laatste en belangrijkste schakel in het controle proces. De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de controle, registratie en verpakking van Intra Oculaire lenzen.

Waar zijn wij naar op zoek:
Wij zoeken iemand met MBO niveau 2/3 werk en denkniveau. Daarnaast is het van belang dat je nauwkeurig en geconcentreerd kan werken.

Wat bieden wij:
Een informele werksfeer in een gezond en groeiend bedrijf. Het startsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt tussen € 1.825,- en € 2.200,- bruto per maand. Verder bieden wij 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto salaris.

Ja ik wil!
Spreekt het profiel tot je verbeelding, ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis komen maken? Stuur dan je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Eilander (Teamleider Cleanroom) of Laura Wams (HR Adviseur) T: 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (23.03.2018)

Button ProfessionalService
Button PatientService