Logistiek Medewerker

Eerbeek - the Netherlands (Dutch)

Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van nieuwe productieprocessen gaat Oculentis begin 2019 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het steriliseren van het eindproduct. Kort samengevat zullen dit jou uitdagingen worden:

- Beheren van de voorraad van het eindproduct en zorgdragen dat deze gereed zijn
  voor de verpakkingsmachine d.m.v. orderpicken
- Bedienen van de autoclaaf
- Orde houden in het magazijn

We houden van iemand die een beetje pit heeft, zelfstandigen en secuur kan werken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Daarnaast goed overweg kan met het Microsoft Word.

Wat bieden wij:
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Dat maakt dat wij in je willen investeren en je een op maat ontwikkelde opleiding zullen aanbieden. Het startsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt tussen € 1.650,00 en € 2.024,00 bruto per maand. Verder bieden wij 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsalaris.

Ja ik wil!
Als je enthousiast bent geworden en je wilt graag kennis komen maken dan horen wij natuurlijk graag van je. Stuur je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Als je inhoudelijk nog meer wilt weten kun je altijd even bellen met Laura Wams (HR Manager) via 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (26.04.2018)

Button ProfessionalService
Button PatientService