Inkoop Medewerker (32 uur)

Spankeren - the Netherlands (Dutch)

Vanwege uitbreiding van onze afdeling Inkoop zijn wij op zoek naar een enthousiaste Inkoop Medewerker voor 32 uur per week. Binnen Oculentis is de cultuur ongedwongen en nuchter. Wij zijn een zeer innovatief bedrijf, waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Als Inkoop Medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse inkoop aan de hand van inkooporders, je kan snel schakelen en neemt je verantwoordelijkheid.

Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van een nieuw geavanceerd productieproces gaat Oculentis in 2019 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

De functie Inkoop Medewerker:
Als Inkoop Medewerker heb je te maken met veel afwisseling in administratieve werkzaamheden op inkoop gebied. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het opvragen van offertes, bewaken van levertijden, verzorgen van voorraadbeheer, opvoeren van leveranciers in het systeem, onderhouden van artikelgegevens en hebt dagelijks contact met de financiële en logistieke afdeling. Als Inkoop Medewerker voldoe je aan de volgende kwalificaties:

- Een relevante afgerond mbo-diploma niveau 4
- Ervaren met Word en Excel
- ommunicatief vaardig in zowel woord als schrift in Nederlands en bij voorkeur ook Engels
- Kennis van Navision is een pré
- Zelfstandig, initiatiefrijk en accuraat

Wat bieden wij:
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Dat maakt dat wij in je willen investeren en opleidingsmogelijkheden aanbieden. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding en ligt tussen de € 2.000,- en € 2.450,- Verder bieden wij 25 vakantiedagen + mogelijkheid tot aankoop vakantiedagen, flexibele werktijden, een goede pensioenregeling met lage pensioeninhouding, een jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je brutosalaris en een uitdagende functie in een groeiend bedrijf met uitstekende werksfeer.

Wie zijn wij?
Als Inkoop Medewerker ga je aan de slag bij Oculentis. Met ruim 130 collega’s ontwikkelt, produceert en verkoopt Oculentis intra oculaire lenzen die door een oogarts operatief in het oog aangebracht worden. Deze lens vervangt de natuurlijke lens tijdens een staaroperatie. Oculentis heeft vestigingen in Eerbeek en Berlijn. Wij verkopen onze producten samen met een netwerk van distributeurs wereldwijd. Innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en processen staan voorop bij Oculentis waarbij continue verbeteren vanzelfsprekend is en de allerhoogste kwaliteit wordt gewaarborgd.

Enthousiast?
Spreekt het profiel tot je verbeelding, ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis komen maken? Stuur dan je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harald Ligt (Operationeel Directeur) of Laura Wams (HR Manager) T: 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (15.07.2019)

Button ProfessionalService
Button PatientService