HR Medewerker (20 /24 uur)

Spankeren - the Netherlands (Dutch)

Wil jij werken bij het schoonste productiebedrijf van Eerbeek-Spankeren en omstreken met een uitstekende werksfeer en een open informele organisatiecultuur? Ben jij een kei in het uitvoeren van de personeelsadministratie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een gedreven HR Medewerker.
Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van een nieuw geavanceerd productieproces gaat Oculentis in het voorjaar van 2019 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

De functie HR Medewerker:
Als HR Medewerker ondersteun je de HR Manager op secretarieel en organisatorisch gebied. Daarnaast begeleid en participeer je in het wervings- en selectieproces en verzorgt de personeelsadministratie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers. Je stelt diverse overeenkomsten en correspondentie op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken en up-to-date houden van personeelsdossiers. Als HR Medewerker voldoe je aan de volgende competenties:

- Mbo-niveau 4 werk- en denkniveau richting HRM of Officemanagement
- Ervaring met Microsoft Office
- Accuraat, integer en zelfstandig
- Uitstekend communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk

Wat bieden wij.
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt in onze organisatie. Oculentis is een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling.

- Het startsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt tussen
  € 2.000 en € 2.600 bruto per maand
- 25 vakantiedagen + mogelijkheid tot aankoop vakantiedagen
- Flexibele werktijden mogelijk in dagdienst
- Goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage
- Uitstekende bedrijfscultuur met een open werksfeer
- Jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsalaris

Wie zijn wij?
Als HR Medewerker ga je aan de slag bij Oculentis. Met ruim 100 collega’s ontwikkelt, produceert en verkoopt Oculentis intra oculaire lenzen die door een oogarts operatief in het oog aangebracht worden. Deze lens vervangt de natuurlijke lens tijdens een staaroperatie. Oculentis heeft vestigingen in Eerbeek en Berlijn. Wij verkopen onze producten samen met een netwerk van distributeurs wereldwijd. Innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en processen staan voorop bij Oculentis waarbij continue verbeteren vanzelfsprekend is en de allerhoogste kwaliteit wordt gewaarborgd.

Enthousiast?
Enthousiast geworden en kom je graag kennis maken? Stuur dan je cv en motivatie naar vacature@oculentis.nl.
Inhoudelijk meer weten? Neem contact op met Laura Wams (HR Manager) via T: 0313 725 600 .

pdf logo  Vacature als download (05.02.2019)

Button ProfessionalService
Button PatientService