Cleanroom Medewerker Eindverpakking (2 ploegen)

Spankeren - the Netherlands (Dutch)

Wil jij werken bij het schoonste productiebedrijf van Eerbeek-Spankeren en omstreken met een uitstekende werksfeer en een open informele organisatiecultuur? Interesse? Lees dan verder, vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een gedreven Medewerker Cleanroom Eindverpakking. De functie is in eerste instantie in een 2-ploegendienst maar zou in de toekomst een dagdienst kunnen worden.
Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van een nieuw geavanceerd productieproces gaat Oculentis in het najaar van 2019 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

De functie Cleanroom Medewerker Eindverpakking:
Als Medewerker Cleanroom Eindverpakking heb je te maken met zeer verantwoordelijke werkzaamheden. Je bent tenslotte de laatste en belangrijkste schakel in het controleproces. De werkzaamheden bestaan uit verpakken van Intra Oculaire lenzen. Als Cleanroom Medewerker Eindverpakking voldoe je aan de volgende competenties:

- MBO niveau 2 werk- en denkniveau
- Nauwkeurig en geconcentreerd kunnen werken
- Een echte teamplayer

Wat bieden wij.
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Dat maakt dat wij in je willen investeren en jou een op maat ontwikkelde opleiding zullen aanbieden. Het is erg belangrijk dat de kennis in onze organisatie op niveau blijft.

- Het startsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt tussen
  € 1.700 en € 2.150 bruto per maand
- Ploegentoeslag van 15%
- 25 vakantiedagen + mogelijkheid tot aankoop vakantiedagen
- Goede pensioenregeling met een lage pensioen inhouding
- Uitstekende bedrijfscultuur met een open werksfeer
- Jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsalaris

Wie zijn wij?
Als Cleanroom Medewerker Eindverpakking ga je aan de slag bij Oculentis. Met ruim 130 collega’s ontwikkelt, produceert en verkoopt Oculentis intra oculaire lenzen die door een oogarts operatief in het oog aangebracht worden. Deze lens vervangt de natuurlijke lens tijdens een staaroperatie. Oculentis heeft vestigingen in Eerbeek en Berlijn. Wij verkopen onze producten samen met een netwerk van distributeurs wereldwijd. Innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en processen staan voorop bij Oculentis waarbij continue verbeteren vanzelfsprekend is en de allerhoogste kwaliteit wordt gewaarborgd.

Enthousiast?
Spreekt het profiel tot je verbeelding, ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis komen maken? Stuur dan je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Eilander (Teamleider Cleanroom) of Laura Wams (HR Manager) T: 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (30.06.2019)

Button ProfessionalService
Button PatientService