Boekhouder

Spankeren - the Netherlands (Dutch)

Wil jij werken bij een modern ISO 13485:2016 gecertificeerd bedrijf met eigen R&D, een uitstekende werksfeer en een open informele organisatiecultuur? Ben jij de financiële expert die wij zoeken? Interesse? Lees dan verder, vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een Boekhouder. Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van een nieuw geavanceerd productieproces gaat Oculentis in het voorjaar van 2019 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

De functie Boekhouder:
Als Boekhouder ondersteun je de Group Controller en geef je sturing aan 2 financieel administratief medewerkers. Je bewaakt en borgt de kwaliteit van het grootboek door het uitvoeren van afloopcontroles en het maken van aansluitingen waaronder inter-company posities tussen verschillende administraties, loonjournaalpost, afloop van loonheffing en btw-posities. Je bent bekend met het voeren van administraties voor meerdere vennootschappen binnen een groep. Daarnaast werk je (complexe) administratieve vraagstukken uit en vertaalt dit naar boekingen, rapporteert risico’s en voortgang en doet verbetervoorstellen. Als Boekhouder voldoe je aan de volgende competenties:

- Afgeronde Hbo- opleiding in een financiële richting, bij voorkeur Accountancy of SPD
- Enkele jaren werkervaring
- Kennis van Dutch GAAP. Kennis van German GAAP is een pré
- Accuraat, integer en zelfstandig
- Oplossingsgericht en cijfermatig sterk
- Communicatief vaardig. Goede beheersing van de Duitse taal is een pré

Wat bieden wij.
Zodra je hier binnenstapt als nieuwe collega willen wij dat jij je zo snel mogelijk thuis voelt in onze organisatie. Oculentis is een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling.

- Het startsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en ligt tussen
  € 2.800 en € 3.500 bruto per maand
- 25 vakantiedagen + mogelijkheid tot aankoop vakantiedagen
- Flexibele werktijden mogelijk in dagdienst
- Goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage
- Uitstekende bedrijfscultuur met een open werksfeer
- Jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto jaarsalaris

Wie zijn wij?
Als Boekhouder ga je aan de slag bij Oculentis. Met ruim 100 collega’s ontwikkelt, produceert en verkoopt Oculentis intra oculaire lenzen die door een oogarts operatief in het oog aangebracht worden. Deze lens vervangt de natuurlijke lens tijdens een staaroperatie. Oculentis heeft vestigingen in Eerbeek en Berlijn. Wij verkopen onze producten samen met een netwerk van distributeurs wereldwijd. Innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten en processen staan voorop bij Oculentis waarbij continue verbeteren vanzelfsprekend is en de allerhoogste kwaliteit wordt gewaarborgd.

Enthousiast?
Enthousiast geworden en kom je graag kennis maken? Stuur dan het cv en de motivatie naar vacature@oculentis.nl.
Als je inhoudelijk nog meer wilt weten kun je altijd even bellen met Rik Renssen (Concern Controller) of Laura Wams (HR Manager) via T: 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (05.02.2019)

Button ProfessionalService
Button PatientService