Applicatiebeheerder (fulltime)

Eerbeek - the Netherlands (Dutch)

Binnen Oculentis is de cultuur ongedwongen en nuchter. Voor onze afdeling ICT zijn wij op zoek naar een gedreven Applicatiebeheerder die uitblinkt in het vertalen van bedrijfsprocessen naar applicaties. Vanwege onze groei in combinatie met de ontwikkeling van nieuwe productieprocessen gaat Oculentis begin 2019 verhuizen naar een nieuw pand in Spankeren.

Wat bieden wij:
Een informele werksfeer in een gezond en groeiend bedrijf. Een marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring. Verder bieden wij 25 vakantiedagen, flexibele werktijden, een goede pensioenregeling en een jaarlijkse bonus die kan oplopen tot 10% van je bruto salaris.

Wat ga je doen …
Als Applicatiebeheerder heb je te maken met veel afwisseling in werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het applicatiebeheer van informatiesystemen en de monitoring van de ICT-dienstverlening. Je zorgt ervoor dat de processen geoptimaliseerd worden. Kort samengevat zullen dit jouw belangrijkste uitdagingen worden:

- Beheren en functioneel ondersteunen van Microsoft Dynamics NAV, Office 365, Sharepoint,
  Cloud toepassingen, Azure cloud omgeving en diverse web-applicaties.
- Functioneel ondersteunen van BI tooling/software.
- Opstellen van requirements, ontwerp,- en testdocumentatie en het toetsen van aansluiting
  op bedrijfsprocessen in samenwerking volgens software validatie.
- Zorgen voor de juiste gebruiksvaardigheden: trainen/opleiden van gebruikers t.a.v.
  gebruik van applicaties, rand- en telecomapparatuur.
- Beheren van gebruikers- en masterdata binnen de informatiesystemen.
- Begeleiden van ICT gerelateerde projecten.

Wie zoeken wij:
Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde MBO+ of HBO opleiding richting (bedrijfskundige) Informatica. Daarnaast heb je een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie, ben je analytisch en stressbestendig. Vanzelfsprekend ben je proactief en daadkrachtig, een teamplayer die ook zelfstandig kan opereren en kun je verder kijken dan je eigen takenpakket. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands maar tevens in het Duits en/of Engels.

Ja ik wil!
Spreekt het profiel tot je verbeelding, ben je enthousiast geworden en wil je graag kennis komen maken? Stuur dan je motivatie en cv naar vacature@oculentis.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Wams (HR Adviseur) T: 0313 725 600.

pdf logo  Vacature als download (09.04.2018)

Button ProfessionalService
Button PatientService